Säännöt

Kohteliaisuus ja hyvät tavat on syytä pitää mielessä niin killan sisällä kuin ulkopuolisten kanssa.

Auttavaisuus ja avun/seuran pyytäminen ei ole koskaan pahasta, mutta älä hyväksikäytä muita. (Yhdessä tekeminen on silti sallittua ja jopa suositeltavaa!)

Tessussa koitetaan olla puhumatta toisten päälle, ja “tiukoissa paikoissa” keskittyä tilanteeseen. (Tämä on tosin todettu melko haastavaksi, lärpättäminen on kuitenkin melko mukavaa.)

Arvostaisimme, jos ilmottaisit mahdollisista pidemmistä pelitauoista ja muista pakottavista syistä olla pois joko pelin ääreltä tai kokonaan koneelta.

Järjenkäyttö sallittu!

—–

Hilpeässä joukossamme arvostetaan seuraavia asioita…

Asenne. Muita pelaajia kohtaan ystävällisyys, kohteliaisuus ja kunnioitus on tultava luonnostaan. Osaat pitää hauskaa, mutta tiedät myös milloin on homma otettava vakavasti.

Kypsyys. Ketuilla on 18 vuoden ikäraja, ja oletamme että olet myös sen mukaan tarpeeksi kypsä suhtautumaan asioihin, ihmisiin ja elämään yleensä. Kalkkikseksi ei toki tarvitse ryhtyä vaikka ikälisää kertyykin.

Osallistuminen. Ole aktiivinen! Älä jää nynnyilemään nurkkaan yksinäsi vaan ole mukana menossa. Meillä viihtyvät ne, jotka uskaltavat rohkeasti tulla mukaan ja puhua. Me emme pakota ketään toimintaan, mutta veikkaanpa ettei kellään ole hauskaa aina leikkiä yksinään. (Ja jos näin on, miksi olet killassa?) Aktiivisuus tarkoittaa muutakin kuin pelaamista: juttele chatissa, irkissä, ole mukana yhteisissä menoissa.

Suosittelemme etenkin aktiivista irkkausta.